Al 25 jaar ervaring in de verkoop van tweedehandswagens

Een occasie auto binnen uw budget? Zowel luxewagens als auto's voor starters vindt u bij ons

Eerlijk advies, een correcte prijs en kwalitatieve occasie wagens. Dat is Auto's 94 in een notendop. Wie bij ons een tweedehands wagen koopt, krijgt steeds een car pass mee. Zo bent u er zeker van dat de stand op de kilometerteller volledig correct is. Daarbovenop geven wij u 1 jaar garantie op elke tweedehands auto!

Wanneer u woonachtig bent in regio Kontich, Boom, Lint, Duffel... kan u dus best eens langskomen bij Auto's 94 in Kontich voor een occasie auto.

Wij hebben ook voor ieder wat wils in onze autohandel. Of u nu op zoek bent naar een beginners auto of een luxewagen, wij hebben occasie auto's binnen ieders budget in huis.

De tweedehands autohandel met eigen werkplaats

Nog een troef van Auto's 94 is de eigen autoherstelplaats. Heeft uw occasie een onderhoud nodig? Of doet er zich een probleem voor? Dan kan u hiermee in onze autohandel terecht.

Alle merken, ook inkoop!

Niet alleen verkopen wij alle merken van tweedehands wagens, zoals Citroën, Renault, Peugeot, Audi, Volkswagen, Mercedes, Fiat, Alfa Romeo enzovoort, u kan uw eigen wagen van eender welk merk ook bij ons verkopen!

Zowel voor de aankoop als verkoop van uw occasie auto in Kontich of de regio daarrond bent u dus steeds van harte welkom bij Auto's 94 in Kontich. Contacteer ons gerust, wij helpen u graag voort!

Clikc+